باکس پاستیل و شکلات خارجی

تولید باکس پاستیل و شکلات خارجی

باکس پاستیل و شکلات خارجی در ابعاد دلخواه و مدل های متنوع موجود است. ما یکی از تولید کننده های اصلی این محصول هستیم و پلکسی های مورد نیاز را خودمان مستقیم وارد می کنیم. یکی از دلایل ارزان بودن محصولات ما همین است. پلکسی های اصل تایوان را از مرکز ما تهیه کنید. چون جنسشون اصل تایوانی است و سال ها شفاف و بدون کدر شدن زیبایی خود را حفظ می کند.

باکس پاستیل و شکلات خارجی یکی از پر طرفدارترین محصولات تولیدی واحد ما است. کیفیت جنس ورق ها و نحوه برش و ساخت باکس ها طوری است که در دراز مدت ساختار خود را از دست نمی دهد. فروش عمده باکس پاستیل از تهران به سراسر ایران توسط بازرگانی تمدن صورت می پذیرد. در کنار باکس محصولات خارجی من جمله انواع پاستیل خارجی و شکلات خارجی نیز بصورت عمده می فروشیم. مکان تولیدی ما واقع در خیابان پامنار تهران بوده و همه روزه سفارشات شما در کمتر از ۴۸ ساعت ارسال می شود.

فواید استفاده از ظروف پلکسی

  • ۱- محصولات داخل این ظرف ها قابل رویت هستن
  • ۲- جهت جذب مشتری بسیار کاربردی است
  • ۳- در دراز مدت پاستیل، شکلات و یا آجیل ماندگاری بیشتری دارد
  • ۴-به دلیل حکاکی آرم فروشگاه روی درب ظروف، نوعی تبلیغ برای شما محسوب می شود

قیمت باکس پاستیل و شکلات بستگی به اندازه و تعداد سفارش شما دارد. سفارش در تعداد بالا بسیار بصرفه تر خواهد بود. باکس پاستیل پلکسی را می توانید در ابعاد دلخواه سفارش دهید. باکس پلکسی ظرفی جذاب، شفات و کاربردی برای نمایش و فروش محصولات است. این باکس ها از جنس پلکسی گلاس شفاف و مقاوم ساخته شده است. طراحی های متنوع و جذابی دارد و برای تبلیغ و نمایش انواع پاستیل، شکلات و آجیل در قنادی ها، شکلات فروشی ها، عطاری ها و… استفاده می شود.