فروش عمده کافی میت موکاته

فروش عمده کافی میت موکاته با درصد چربی ۳۰ و ۳۵ هم اکنون آغاز شده است. از طریق سایت ایران شکلات می توانید کافی میت لهستانی و آلمانی و برزیلی را با درصد چربی های مختلف خریداری کنید. قیمت های ارائه شده در این مرکز چون دسته اول و مستقیم است بسیار ارزان تر و مقرون بصرفه تر است. کافی کریمر (کافی میت) موکاته در کیسه های ۲۵ کیلویی ارائه می شوند. این محصول در واقع
پودر خشک غیر لبنی جایگزین شیر افزودنی در قهوه فوری، قهوه اسپرسو، قهوه فرانسه و حتی چای مورد استفاده قرار می گیرد.
فروش عمده کافی میت موکاته و قهوه سبز عربیکا و ربوستا را از ما بخواهید. تنوع قهوه های موجود زیاد است. به همراه کافی میت انواع دمنوش، چای ماسالا، دارچین، هل و محصولاتی که مورد نیاز یک کافی شاپ باشد موجود داریم. این سایت ارائه کننده بهترین قهوه های برند و فله در ایران است. افرادی که بتازگی فروشگاه خود را افتتاح کرده اند می توانند سیلو های قهوه، باکس شکلات و باکس پاستیل را نیز از کارگاه تولیدی ما خریداری کنند. جنس بکار رفته در این ظروف مرغوب بوده و ظاهر فروشگاه شما را زیبا تر می کند.
اجناس موجود انبار:
• کافی میت موکاته ۳۰% چربی
• کافی کیت موکاته ۳۵% چربی
• کافی میت چینی ۳۰% چربی
• کافی میت میگل آلمان ۳۵%چربی
• کافی میت برزیل ۳۲% چربی
• دانه سبز هل
• ریشه جینسینگ
• دارچین سیگاری
• انواع دانه سبز قهوه عربیکا
اگر به دنبال خرید و یا فروش باکیفیت ترین کافی میت ها، قهوه ها، شکلات، پاستیل و…هستید می توانید از طریق سایت ما به صورت آنلاین محصول مورد نظر خود را خریداری کنید. کافیست با شماره مدیر فروش از طریق واتساپ یا تلگرام تماس حاصل فرمایید.